Βραχιόλια γυναικεία

Φίλτρο Προϊόντων Εμφάνιση 1 - 16 από 57 αποτελέσματα
Εύρος Τιμής
Γένος
Χρώμα Χρυσού
Υλικό & Πολύτιμοι Λίθοι
Καράτια
Τεχνική & Υφή
Brand

Βραχιόλια γυναικεία

Τα βραχιόλια αποτελούν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο «όπλο» στα χέρια των γυναικών —αλλά και των αντρών— που επιθυμούν να εμπλουτίσουν το ντύσιμό τους ή να προσαρμόσουν το στυλ τους στην εκάστοτε περίσταση. Ο όρος προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη «βραχίων» που σημαίνει, ως γνωστόν, «μπράτσο».

Ένα βραχιόλι μπορεί να κατασκευαστεί από πλήθος υλικών όπως μέταλλο (πολύτιμο και μη), δέρμα, ύφασμα ή πλαστικό. Συχνά, μάλιστα, ενισχύεται με κοσμήματα, πέτρες, ξύλο ή κοχύλια, μεταξύ άλλων.

Ως κοσμήματα τα βραχιόλια έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ιστορία. Το 1995 ομάδα αρχαιολόγων ανακάλυψε στην Τουρκία ένα περικάρπιο ηλικίας 9.500 ετών. Επίσης, υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα που αποδεικνύουν ότι οι Αιγύπτιοι φορούσαν βραχιόλια με ημιπολύτιμες πέτρες ήδη από το 5.000 π.Χ. Στη Βουλγαρία τα κοσμήματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την εξύμνηση της μυθικής μορφής Baba Marta. Στην Κίνα οι γονείς συνήθιζαν να χαρίζουν στα παιδιά τους βραχιόλια με χάντρες από νεφρίτη προκειμένου να τα προστατέψουν από την ατυχία. Και μην ξεχνάτε τους δικούς μας Μάρτηδες, που κάθε άνοιξη στολίζουν τους καρπούς χιλιάδων μικρών και μεγάλων.

Στην παρούσα ενότητα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα βρείτε μία ευρεία γκάμα από γυναικεία χειροποίητα βραχιόλια με μεγάλη ποικιλία τιμών, υλικών και σχεδίων. Όλα τα προϊόντα του καταστήματος κατασκευάζονται στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας με υψηλά standards ποιότητας και εξυπηρέτησης. Μπορείτε, έτσι, να είστε σίγουρες ότι το χρυσό βραχιόλι που θα στολίζει το χέρι σας θα είναι έτσι ακριβώς όπως το φανταστήκατε.