Βλέπετε 1–15 απο 400 αποτέλεσματα

Κοσμήματα για γέννηση αγοριού & κοριτσιού

Μία στιγμή γεμάτη συγκινήσεις, μία στιγμή λυτρωτική μα και ελπιδοφόρα. Αυτά και πολλά άλλα είναι η γέννηση ενός παιδιού για τους γονείς και τα συγγενικά του πρόσωπα. Ως έκφραση της χαράς τους όλοι σπεύδουν να κάνουν κάποιο δώρο στο νεογέννητο, είτε είναι παιδί δικό τους είτε κάποιου άλλου. Συνηθέστερα δώρα για νεογέννητο είναι τα φυλαχτά διαφόρων μορφών (ματόχαντρα, κωνσταντινάτα, Παναγίτσες), τα βραχιολάκια ή οι παραμάνες.

Κάποιοι αρέσκονται να δωρίζουν και μικρούς σταυρούς¸ παρόλο που η συγκεκριμένη μορφή κοσμήματος συνδέεται κυρίως με τη βάφτιση. Τις περισσότερες φορές αυτά τα κοσμήματα δεν φοριούνται απευθείας από το νεογέννητο αλλά φυλάσσονται στο σπίτι. Μάλιστα, είναι συνηθισμένη πρακτική να ράβονται ορισμένα από αυτά στο μαξιλάρι του προκειμένου να το προστατεύουν από πιθανούς κινδύνους.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα από κοσμήματα για νεογέννητα. Όντας βασισμένοι στην ποικιλία και τον επαγγελματισμό του καταστήματός μας, μπορείτε να είστε σίγουροι πως ό,τι επιλέξετε θα ξεχωρίσει και θα μείνει για πάντα ένα αντικείμενο φορτωμένο με αξία.