Βλέπετε 1–15 απο 100 αποτέλεσματα

Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρια

Τα παιχνίδια του αγοριού είναι απλωμένα πάνω στο χαλί. Αυτό κάθεται ανακούρκουδα και παίζει ήσυχα μαζί τους. Το μπλε της τζιν σαλοπέτας που φοράει «σπάει» από ένα μικρό, χρυσό αντικείμενο στο λαιμό του. Είναι ο βαφτιστικός σταυρός που του χάρισε ο νονός του.

Οι βαπτιστικοί σταυροί αποτελούν συχνά το πρώτο κόσμημα που οι μικροί μας φίλοι θα φορέσουν στη ζωή τους. Συνεπώς, πρέπει να τους είναι άνετο και να τους πηγαίνει. Εμείς οι μεγαλύτεροι ας μην ξεχνάμε ότι το δώρο μας δεν προορίζεται για εμάς αλλά για κάποιον άλλο. Το προσωπικό μας γούστο πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα.

Γενικά συνηθίζεται οι σταυροί για αγόρια να είναι περισσότερο λιτοί, βαριοί και «αυστηροί» σε σχέση με εκείνους των κοριτσιών. Επίσης, ας έχετε πάντα στο νου σας ότι, αν ο σταυρός ξεφεύγει υπερβολικά από το βασικό σχήμα, υπάρχει πιθανότητα κατά την ώρα της τελετής να μη γίνει δεκτός από τον ιερέα.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν έχετε τη δυνατότητα να παραμετροποιήσετε το σταυρό που θα παραγγείλετε. Στην παρούσα ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος Jewelor υπάρχουν πάμπολλοι διαθέσιμοι σταυροί βάπτισης για αγόρι. Μπορείτε, λοιπόν, να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε κάποιο κόσμημα που να σας ταιριάζει.