Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

Ρολόγια Burberry

Πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικές ευρωπαϊκές εταιρείες μόδας, αφού ιδρύθηκε το 1856 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πήρε το όνομά της από τον Thomas Burberry, το δημιουργό της και εφευρέτη του δημοφιλούς ρούχου καμπαρντίνα.

Ξεκίνησε ως μία μικρή εταιρεία που ασχολούνταν αποκλειστικά με πανωφόρια. Σταδιακά, όμως, επεκτάθηκε σε όλο το φάσμα της υψηλής ραπτικής και των αξεσουάρ μόδας. Ανάμεσα στα προϊόντα απαράμιλλης ομορφιάς που παράγει η Burberry συγκαταλέγονται και ρολόγια χειρός τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες.

Τα ρολόγια παραμένουν πιστά στη μακρόχρονη παράδοση της εταιρείας, για αυτό και το στυλ τους είναι αρκετά συγκεκριμένο. Απευθύνονται σε άτομα που επιθυμούν να εμπλουτίσουν το ντύσιμό τους με αξεσουάρ κύρους και επισημότητας. Σε κάθε ρολόι αντανακλάται ο premium χαρακτήρας, η κομψότητα και η αίσθηση του πολύτιμου. Κάθε εξάρτημα, από την κορώνα και το κρύσταλλο μέχρι τους δείκτες και τον εσωτερικό μηχανισμό κατασκευάζεται με τα πιο υψηλά standards ποιότητας και εργονομίας.

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο από όλα σε ένα ρολόι Burberry είναι το λουράκι. Στα διαθέσιμα υλικά περιλαμβάνεται το ταρτάν, σήμα κατατεθέν της εταιρείας, δέρματα πρώτης ποιότητας αλλά και το all-time-classic ατσάλι.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μία πλήρη γκάμα από ρολόγια Burberry για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ελπίζουμε ότι εδώ θα βρείτε το επόμενο αγαπημένο σας απόκτημα.