Βλέπετε 1–15 απο 19 αποτέλεσματα

Ρολόγια Emporio Armani

Για τη συγκεκριμένη ιστορική εταιρεία μόδας δεν χρειάζονται, πιστεύουμε, ιδιαίτερες συστάσεις. Δημιουργήθηκε το 1975 στο Μιλάνο με ιδρυτή τον Giorgio Armani. Από την πρώτη στιγμή μπήκε δυναμικά στην premium αγορά ένδυσης με γνώμονα πάντα τη φινέτσα, τη διαχρονικότητα και την πολυτελή κατασκευή.

Τα ρούχα για άντρες και γυναίκες ήταν αυτά με τα οποία πρωτοξεκίνησε και αυτά στα οποία είχε τη μεγαλύτερη πείρα ο δημιουργός της. Σύντομα, όμως, επεκτάθηκε στα αξεσουάρ, τα αρώματα και τα καλλυντικά. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 διέθετε πάνω από 200 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα απασχολεί 5000 εργαζόμενους και έχει σε λειτουργία 13 εργοστάσια.

Τα ρολόγια Armani, αντρικά και γυναικεία, ενσωματώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη φιλοσοφία της εταιρείας. Διατίθενται σε πληθώρα σχεδίων, υλικών, χρωμάτων και τιμών, παρέχοντας στον καταναλωτή πρακτικά απεριόριστες επιλογές.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά που είναι κοινά σε κάθε ρολόι Armani: οι εξονυχιστικοί έλεγχοι ποιότητας που υφίσταται στα εργοστάσια της εταιρείας∙ οι όμορφες, μικροσκοπικές λεπτομέρειες στο καντράν, τους δείκτες ή το κούμπωμα, που του προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας∙ και, φυσικά, το θρυλικό λογότυπο της εταιρείας, το οποίο αναμφίβολα θα τραβήξει τα βλέμματα και θα προκαλέσει θαυμασμό στους γύρω σας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jewelor διατίθεται μία πλήρης σειρά ρολογιών Armani για κάθε άντρα και γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει.