Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Ρολόγια Grand Frank

Έχοντας ως έτος ίδρυσης το 2014, το σουηδικό brand ένδυσης Grand Frank κατάφερε πολύ γρήγορα να καταξιωθεί στο χώρο της μόδας και να ανταγωνιστεί επάξια παλαιότερους και πολύ πιο εδραιωμένους παίκτες της αγοράς.

Όλα ξεκίνησαν με μία συνειδητοποίηση του ιδρυτή της Grand Frank, Erik Bergström: το αντρικό ντύσιμο δεν έχει καθόλου προσωπικότητα και χρώμα. Αυτό ήταν κάτι που έμπρακτα βίωνε και ο ίδιος αφού δυσκολευόταν ιδιαίτερα να συνδυάσει το επίσημο ντύσιμο του επαγγέλματός του με το προσωπικό του γούστο. Μετά από παροτρύνσεις και άλλων αντρών συναδέλφων του, πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει τη συγκεκριμένη εταιρεία προκειμένου να κάνει τη βιομηχανία αντρικής μόδας λίγο πιο πλούσιο σε επιλογές.

Εκτός από επίσημα ρούχα και αξεσουάρ, η Grand Frank διαθέτει και μία σειρά από χειροποίητα αναλογικά ρολόγια σε ποικιλία χρωμάτων. Όλα τα ρολόγια της σειράς διαθέτουν άνετα λουράκια από δέρμα άριστης ποιότητας, ιαπωνικό χαλαζία (quartz), προστασία από το νερό και ειδική θήκη.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jewelor είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το ρολόι που γρήγορα θα χαρακτηρίσετε ως τον ορισμό του φινετσάτου, value for money κοσμήματος. Πάρτε το σκανδιναβικό στυλ στα χέρια σας!