Προβολή όλων των 15 αποτελεσμάτων

Αλυσίδα: η απαραίτητη συνοδεία για ένα αξεσουάρ λαιμού. Με τη σωστή επιλογή της μπορείτε να αναδείξετε ακόμα καλύτερα το μενταγιόν ή το σταυρό σας και να δημιουργήσετε ένα αρμονικό δίδυμο που θα τονίσει το προσωπικό σας στυλ.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν οι αλυσίδες λαιμού είναι ότι κυκλοφορούν σε μία πολύ μεγάλη ποικιλία από υλικά, βάρη και μήκη. Οι πιο ποιοτικές αλυσίδες είναι, φυσικά, κατασκευασμένες από ασήμι ή χρυσό σε διάφορα χρώματα (κίτρινο, λευκό, ροζ). Ως προς το βάρος ρόλο παίζουν κυρίως τα καράτια, με αποτέλεσμα οι βαρύτερες αλυσίδες να είναι συνήθως και πιο ανθεκτικές.

Όσον αφορά το μήκος, οι πιο κοντές αλυσίδες ονομάζονται κολάρα ή choker, κυμαίνονται στα 30-36 εκατοστά και φοριούνται γύρω από το λαιμό. Από τα 46 μέχρι τα 61 εκατοστά έχουμε τα πιο συνηθισμένα μήκη, που φοριούνται στο ύψος των ώμων ή της λαιμόκοψης. Επιπλέον, υπάρχουν και αλυσίδες λαιμού τύπου «όπερας», που φοριούνται πάνω στο στήθος (76 εκ μήκος) και αλυσίδες λαιμού τύπου «θηλιά». Αυτές οι τελευταίες έχουν μήκος περίπου 110-115 εκατοστά και τυλίγονται πολλές φορές γύρω από το λαιμό.

Σε αυτή την ενότητα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα βρείτε πάνω από είκοσι διαφορετικά σχέδια αλυσίδων (πλεκτές αλυσίδες, κουρμέτ αλυσίδες, αλυσίδες κρίκοι κ.α.) για να συνοδέψετε κάποιο κρεμαστό ή σταυρό. Κάντε τώρα τις αγορές σας και παραλάβετε άμεσα την αλυσίδα της επιλογής σας σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.