Βλέπετε 1–15 απο 68 αποτέλεσματα

Trends κοσμήματα

Εδώ και αρκετά χρόνια τα κοσμήματα δεν περιορίζονται μόνο στις επίσημες περιστάσεις. Αντίθετα, είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ολοκληρωμένο στυλ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δημιουργικότητα της βιομηχανίας να πάρει την ανιούσα και νέες κατηγορίες κοσμημάτων να δημιουργηθούν με βάση τις παλιότερες.

Ξεκίνησαν να πωλούνται ως φτηνά σουβενίρ σε τουριστικούς προορισμούς αλλά σταδιακά κέρδισαν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού και τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί στο απόλυτο αισθητικό trend.

Μία άλλη περίπτωση είναι τα κοσμήματα με σύμβολα ή αντικείμενα. Λόγω του ότι μπορούν να χαριστούν σε άπειρες περιστάσεις, έχουν αγκαλιαστεί ιδιαίτερα από τον κόσμο. Συνήθως δίνονται ως δώρο σε βρέφη και παιδιά επειδή είναι χαριτωμένα και ελκυστικά. Τέλος, δεν πρέπει να αγνοεί κανείς και τα κοσμήματα που κατασκευάζονται ειδικά για τη γιορτή της μητέρας. H συγκεκριμένη γιορτή, που ανάγεται στις αρχαιοελληνικές εκδηλώσεις προς τιμή της θεάς Ρέας, έχει γίνει πλέον μία από τις κυριότερες αφορμές για αγορά κοσμημάτων ή άλλων δώρων.

Στην παρούσα κατηγορία του ηλεκτρονικού καταστήματος Jewelor θα βρείτε μία σειρά από σπέσιαλ κοσμήματα για να προσφέρετε στην οικογένεια, τους φίλους, τη μητέρα ή τον εαυτό σας.