+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Search
Close this search box.

Κοσμήματα για γέννηση αγοριού & κοριτσιού

{content}

Κοσμήματα για γέννηση αγοριού & κοριτσιού

Μία στιγμή γεμάτη συγκινήσεις, χαρά, ελπίδα. Αυτά και πολλά άλλα είναι η γέννηση ενός παιδιού για τους γονείς και τα συγγενικά του πρόσωπα. Ως έκφραση της χαράς τους όλοι σπεύδουν να φέρουν δώρα για το νεογέννητο, είτε είναι παιδί δικό τους είτε κάποιου άλλου.

Συχνά το δώρο γέννησης που επιλέγουμε είναι κάποιο κόσμημα. Πολύ συνηθισμένα είναι τα χρυσαφικά για νεογέννητα που έχουν το ρόλο φυλαχτού (π.χ. ματόχαντρα, κωνσταντινάτα, Παναγίτσες).  Άλλες φορές επιλέγουμε και δώρα γέννησης με διακοσμητικό ρόλο, όπως παιδικά βραχιόλια-ταυτότητες ή παιδικά σκουλαρίκια. Σπανιότερα δώρα για νεογέννητα είναι οι σταυροί, καθώς είναι κυρίως συνδεδεμένοι με τη βάπτιση και συνήθως χαρίζονται τότε.

Κάποιες φορές το κόσμημα για νεογέννητο που διαλέγουμε δεν φοριέται απευθείας πάνω στο μωρό, αλλά τοποθετείται κάπου κοντά του για να του χαρίζει προστασία, τύχη και φώτιση. Αυτό ισχύει αρκετές φορές στα σταυρουδάκια, το ματάκι χρυσό για νεογέννητο και τις παιδικές παραμάνες, που μπορεί απλά να ραφτούν στο μαξιλάρι του παιδιού.

Άλλα κλασικά δώρα για γέννηση είναι και οι παιδικές κορνίζες. Κυκλοφορούν σε ποικιλία από σχέδια και αρκετές φορές συνοδεύονται από τους αγαπημένους φίλους  των παιδιών (ήρωες κινουμένων σχεδίων κτλ.).

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Jewelor μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα από δώρα για νεογέννητα σε χρυσό. Βασισμένοι στην ποικιλία και τον επαγγελματισμό του καταστήματός μας, μπορείτε να είστε σίγουροι πως ό,τι επιλέξετε θα ξεχωρίσει και θα μείνει για πάντα ένα αντικείμενο φορτωμένο με αξία. Κάντε τις αγορές σας εύκολα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ εντός Ελλάδας.