Φίλτρο Προϊόντων Εμφάνιση 1 - 16 από 22 αποτελέσματα
Εύρος Τιμής
Γένος
Brand
Χρώμα Κάσας
Μέγεθος Κάσας
Αδιαβροχοποίηση
Δέσιμο
Μηχανισμός
 • 99.00

  Αντρικό ρολόι από μπλε ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 40 mm. Πάχος κάσας: 11 mm. Με λουράκι από μπλε καουτσούκ/πλαστικό. Με μηχανισμό Quartz και μπλε καντράν με ασημί-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 99.00

  Αντρικό ρολόι από κόκκινο ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 40 mm. Πάχος κάσας: 11 mm. Με λουράκι από κόκκινο καουτσούκ/πλαστικό. Με μηχανισμό Quartz και μαύρο καντράν με ασημί-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 149.00

  Αντρικό ρολόι από πράσινο ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 43 mm. Πάχος κάσας: 11.7 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και μαύρο καντράν με πράσινη στεφάνη και ασιμί-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 149.00

  Αντρικό ρολόι από μαύρο και κόκκινο ανοξείδωτο δίχρωμο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 43 mm. Πάχος κάσας: 11.7 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και μαύρο καντράν με ασημί-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 99.00

  Αντρικό ρολόι από ανοξείδωτο ασημί-μαύρο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 43 mm. Πάχος κάσας: 11.7 mm. Με λουράκι από μαύρο-κόκκινο καουτσούκ και κούμπωμα τοκά. Με μηχανισμό Quartz και μαύρο καντράν με ασημί-λευκούς-κόκκινους δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 139.00

  Αντρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 43 mm. Πάχος κάσας: 11.7 mm. Με λουράκι από μαύρο καουτσούκ και κούμπωμα τοκά. Με μηχανισμό Quartz και μαύρο καντράν με ασημί-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 139.00

  Αντρικό ρολόι από ανοξείδωτο ασημί-μπλε ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 43 mm. Πάχος κάσας: 11.7 mm. Με λουράκι από μπλε καουτσούκ και κούμπωμα τοκά. Με μηχανισμό Quartz και μπλε καντράν με ασημί-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 129.00

  Γυναικείο ρολόι από χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι και ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Διάμετρος κάσας: 41 mm. Πάχος κάσας: 10.8 mm. Με μπρασελέ από χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και χρυσό καντράν με χρυσούς-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας. στην Ελλάδα Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 119.00

  Γυναικείο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι και ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Διάμετρος κάσας: 32 mm. Πάχος κάσας: 8.85 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και ασημί καντράν με ασημένιους-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ημερομηνία. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Συνοδεύεται από ατσάλινο «τυχερό» βραχιολάκι. Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας. στην Ελλάδα Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 89.00

  Γυναικείο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι και ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Διάμετρος κάσας: 32 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και ασημί καντράν με ασημί-λευκούς δείκτες και σημεία από ζιργκόν. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας. στην Ελλάδα Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 149.00

  Αντρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 44 mm. Πάχος κάσας: 11.45 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και λευκό καντράν με μαύρους δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: χρονογράφος, ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 179.00

  Αντρικό ρολόι από μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 41 mm. Πάχος κάσας: 10.8 mm. Με μπρασελέ από μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και χρυσό καντράν με χρυσούς-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 229.00

  Αντρικό αυτόματο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 41×49,8mm. Πάχος κάσας: 12.8 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και μπλε καντράν με δίχρωμη στεφάνη και ασημί-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 189.00

  Αντρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 5,12×4,8 cm. Πάχος κάσας: 11.5 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και ασημί καντράν με μαύρους-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: χρονογράφος, ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 159.00

  Αντρικό ρολόι από μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 45 mm. Πάχος κάσας: 10.2 mm. Με μπρασελέ από μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και μαύρο καντράν με χρυσούς-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας, 24ωρη ώρα. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.

 • 189.00

  Αντρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 45 mm. Πάχος κάσας: 11.65 mm. Με λουράκι από καφέ δέρμα και κοιύμπωμα τοκά. Με μηχανισμό Quartz ηλιακό και μαύρο καντράν με λευκούς-ασημί δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: χρονογράφος, ένδειξη ημερομηνίας, ταχύμετρο. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: τριετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Sector.