Βλέπετε 1–15 απο 21 αποτέλεσματα

Ρολόγια Seiko

Το να ανταγωνιστεί κανείς την ποιότητα και την καινοτομία της ιαπωνικής τεχνολογίας είναι δύσκολο. Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν αυτή η τεχνολογία ανήκει στη Seiko και στα ανδρικά ή γυναικεία ρολόγια της.

H ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1881, όταν ο Kintarō Hattori αποφάσισε να ανοίξει ένα κοσμηματοπωλείο στο Τόκιο. Το 1892 ο Hattori ξεκίνησε να κατασκευάζει ρολόγια και το 1924 κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο υπό την επωνυμία της Seiko.

Από τότε η πορεία ήταν μόνο ανοδική. Τα Χριστούγεννα του 1969 κυκλοφόρησε το Seiko Quartz Astron, το πρώτο ρολόι παγκοσμίως με ενσωματωμένο χαλαζία. Το μηχανισμό του έμελλε να αντιγράψουν δισεκατομμύρια ρολόγια ανά τον κόσμο. Το 1973 κατασκεύασε το πρώτο ρολόι με LCD οθόνη. Το 1978 το πρώτο ρολόι που αντλούσε ενέργεια από τον ήλιο. Το 1998 παρουσίασε το πρώτο ρολόι που αντλούσε ενέργεια από τη θερμότητα του σώματος ενώ το 2012 έφτασε στην κορυφή της επιδεξιότητάς της με το Seiko Astron GPS Solar.

Πρόκειται για το μοναδικό μέχρι στιγμής ηλιακό ρολόι που προσαρμόζει αυτομάτως τη ζώνη ώρας μέσω μηχανισμού GPS. Είναι σίγουρο ότι τα επιτεύγματα της Seiko δεν θα σταματήσουν εδώ. Χάρη στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jewelor μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε πρώτοι όλα τα νέα μοντέλα του ιαπωνικού κολοσσού.