Βλέπετε 1–15 απο 58 αποτέλεσματα

Ρολόγια Festina

Περισσότερα από τριάντα χρόνια ιστορίας, εδραιωμένη παρουσία σε 90 χώρες, εγγυημένο service. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την ισπανική Festina ηγετική δύναμη στον τομέα της ωρολογοποιίας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1902 με αρχικό μότο τη λατινική φράση «Festina Lente» («Σπεύδε βραδέως»). Κατά τη διάρκεια του ΄Β Παγκοσμίου Πολέμου μεταφέρθηκε στη Βαρκελώνη. Το 1984 εξαγοράστηκε από τον επιχειρηματία Miguel Rodríguez. Μέσα στη δεκαετία του 1990 ξεκίνησε η επέκτασή της με το άνοιγμα θυγατρικών εταιρειών σε Γαλλία και Ιταλία. Το 2001 δημιούργησε ένα εργοστάσιο κατασκευής στην Córdoba της Ισπανίας. Το 2010 επέκτεινε την παραγωγή της στο Μεξικό και ανακοίνωσε τη χορηγία της για το γνωστό ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας μέχρι και το 2015. Εκτός των προαναφερθέντων χωρών, διαθέτει εργοστάσια στη Γερμανία, την Τσεχία, την Ελβετία, την Πολωνία και τη Χιλή. 

Αυτό που κάνει τους ανθρώπους πίσω από την Festina να μένουν πάντα στην πρώτη γραμμή δεν είναι άλλο από τη φράση «Αφιερώνουμε χρόνο στο χρόνο». Κάθε εξάρτημα που υπάρχει στα ανδρικά ή γυναικεία ρολόγια Festina κρύβει εκατοντάδες ώρες σχεδιασμού, κατασκευής και συναρμολόγησης. Το πάθος και η βαθιά τεχνογνωσία εγγυώνται ότι το ρολόι που θα κοσμεί το χέρι σας θα είναι ο ορισμός της κομψότητας και της λειτουργικότητας.