+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Κοσμήματα για βάπτιση αγοριού & κοριτσιού

{content}

Κοσμήματα για βάπτιση αγοριού & κοριτσιού

Μία βάφτιση είναι πολλά παραπάνω από μία θρησκευτική τελετή. Είναι μία ευκαιρία συνάθροισης συγγενών και φίλων του παιδιού και των γονιών του. Επίσης, είναι μία καλή ευκαιρία για το ίδιο το παιδί να αποκτήσει και άλλους γονείς εκτός από τους βιολογικούς του: το νονό και τη νονά του. Τους πνευματικούς του γονείς. Είναι ένας ρόλος που πολλοί θέλουν να αναλάβουν με λαχτάρα και χαρά .

Φυσικά, σε αυτή την ευχάριστη περίσταση όλοι σπεύδουν να χαρίσουν πολύτιμα και ουσιαστικά δώρα στο παιδί. Τα χρυσά κοσμήματα για βάπτιση ανήκουν κλασικά στις πρώτες επιλογές. Αυτό συμβαίνει επειδή εκφράζουν με τη λάμψη και το χρώμα τους την ιδιαιτερότητα της περίστασης, αλλά και επειδή είναι ανθεκτικά, άρα το παιδί θα τα έχει κοντά του για πολύ καιρό.

Είτε είστε γονιός, είτε νονός, είτε απλά κάποιος φίλος της οικογένειας, το Jewelor έχει μια μεγάλη γκάμα από χειροποίητα προϊόντα για αυτή την ξεχωριστή περίσταση. Εδώ σας περιμένουν κοσμήματα για βάπτιση αγοριού & κοριτσιού, παιδικές ταυτότητες, φυλαχτά μωρού. Κάντε την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ εντός Ελλάδας.