+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Γυναικεία Μονόπετρα

{content}

Γυναικεία Μονόπετρα

Δαχτυλίδια μονόπετρα ονομάζονται όλα τα δαχτυλίδια που διακοσμούνται με έναν μεγάλο πολύτιμο λίθο, όπως ζιργκόν ή διαμάντι.

Παρόλο που όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τα μονόπετρα για το μοναδικό στυλ και την έντονη λάμψη τους, η αλήθεια είναι ότι αυτού του είδους τα κοσμήματα συνδέονται κυρίως με μία συγκεκριμένη τελετή: το γάμο.

Γυναικεία μονόπετρα χρυσά με διαμάντι και άλλους λίθους

Η πολύτιμη πέτρα που έχουν τα μονόπετρα αρραβώνα ή γάμου στην κορυφή τους (π.χ. μονόπετρο διαμάντι) εκφράζει τη μοναδικότητα και τη σπανιότητα της περίστασης. Η αντοχή του χρυσού συμβολίζει την ανθεκτικότητα της ένωσης δύο ανθρώπων μέσα στο χρόνο. Το στρόγγυλο σχήμα συμβολίζει την αιώνια ένωση του ζευγαριού. Το κενό στο κέντρο δείχνει το άνοιγμα προς ένα κοινό μέλλον γεμάτο ευημερία μετά το γάμο.

Το Jewelor έχει περίπου 90 διαφορετικά μονόπετρα με διαμάντι ή άλλους λίθους για τη γυναίκα της ζωής σας. Φτιαγμένα από χρυσό και πετράδια υψηλής ποιότητας, διαθέσιμα σε μία ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, τα μονόπετρά μας θα γίνουν το καλύτερο ενθύμιο αυτής της τόσο ιδιαίτερης περίστασης της ζωής σας.

Είτε ψάχνετε κάποιο μονόπετρο μπριγιάν, είτε μονόπετρα με ζιργκόν, η συλλογή μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Κάντε τις αγορές σας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Jewelor και παραλάβετε το κόσμημα της επιλογής σας άμεσα σε ολόκληρη την Ελλάδα.