+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσια

{content}

Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσια

Παρά τα λίγα της χρόνια είναι ήδη αρκετά άτακτη. Σήμερα γίνεται η βάπτισή της και εσείς στέκεστε δίπλα της, κοντά στην κολυμπήθρα. Είστε ο νονός της και περιμένετε να φτάσει το τέλος του μυστηρίου για να τον της χαρίσετε ένα πολύ ιδιαίτερο και γεμάτο φώτιση δώρο.

Λίγες στιγμές αργότερα, η τελετή έχει τελειώσει. Το μωρό, ντυμένο με τα όμορφα βαφτιστικά του ρούχα, ησυχάζει στην αγκαλιά των γονιών του. Ένας μικρός βαπτιστικός σταυρός για κορίτσι, το δώρο σας, στολίζει το λαιμό του. Τον πιάνει με τη χουφτίτσα της και τον περιεργάζεται. Πού να ήξερε ότι αυτό το χρυσό κόσμημα είναι ένα κειμήλιο που θα την συντροφεύει σε όλη της τη ζωή!

Οι σταυροί βάπτισης για κορίτσια κι η ιστορία τους

Οι σταυροί βάπτισης για κορίτσι, όπως και οι αντίστοιχοι αγορίστικοι, κρύβουν μια μεγάλη παράδοση από πίσω τους. Μάλιστα, αρκετές φορές στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκαν και σαν σύμβολο κοινωνικού στάτους. Ένας χρυσός σταυρός για κορίτσι ήταν κάτι το απλησίαστο για τους περισσότερους πιστούς, και αυτό ήταν μια πραγματικότητα που ίσχυε και σχετικά μέχρι πρόσφατα. Στο Μεσαίωνα οι σταυροί βάπτισης για κορίτσι μπορεί να κατασκευάζονταν από υλικά μηδαμινής αξίας, όπως ξύλο, κουκούτσια ελιάς ή δέρμα.

Σήμερα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά και ο χρυσός σταυρός θεωρείται το πιο χαρακτηριστικό δώρο σε μία βάφτιση. Στη συγκεκριμένη ενότητα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σάς περιμένουν πάνω από 160 βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι με ροζ χρυσό, λευκόχρυσο ή κίτρινο χρυσό. Κάντε της ένα δώρο αντάξιο της πνευματικής σας σχέσης, ένα δώρο που θα κρατήσει κοντά της για πολλά χρόνια.