Βλέπετε 1–15 απο 18 αποτέλεσματα

Ρολόγια Daniel Wellington

Η συγκεκριμένη εταιρεία ρολογιών κρύβει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες του επιχειρηματικού κόσμου. Ιδρύθηκε στη Σουηδία το 2011 από το Filip Tysander, έναν φοιτητή οικονομικών.

Ο Tysander είχε αρχίσει την επιχειρηματική του πορεία με μία εταιρεία που κατασκεύαζε γραβάτες και πλαστικά ρολόγια. Στα τέλη της δεκαετίας του 2000 επισκέφτηκε την Αυστραλία. Εκεί γνώρισε τον Daniel Wellington, έναν εύπορο Βρετανό που λάτρευε τα ρολόγια χειρός με λουράκια NATO strap. Ο νεαρός ένιωσε αυτή τη γνωριμία σαν σημάδι από τη μοίρα και, έτσι, επένδυσε όλα τα χρήματα από την πρώτη του εταιρεία σε μία δεύτερη, δίνοντάς της μάλιστα το όνομα του ανθρώπου που τον ενέπνευσε. Το ρίσκο του απέδωσε καρπούς και με το παραπάνω. Το 2014 η Daniel Wellington πούλησε ένα εκατομμύριο κομμάτια παγκοσμίως και σήμερα θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες ωρολογοποιίας παγκοσμίως.

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει κάθε ρολόι της εταιρείας, αυτό είναι ο συνδυασμός κλασικού-μοντέρνου καθώς και η έντονη χρήση του NATO strap, τιμής ένεκεν στο Βρετανό gentleman. Τα προϊόντα της απευθύνονται σε νεαρούς άντρες και γυναίκες που αγαπούν το μινιμαλιστικό και ραφιναρισμένο στυλ. Μία πλοήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα μικρά αριστουργήματα αυτής της Daniel Wellington. Σας ευχόμαστε καλές αγορές.