+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Smartwatches

{content}

Smartwatches

Τα gadgets που φοριούνται πάνω στο σώμα μας (γνωστά στα αγγλικά ως wearables) έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, αφού μας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για το σώμα και την καθημερινότητά μας με εύκολο τρόπο. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν, φυσικά, και τα smartwatches ή αλλιώς τα έξυπνα ρολόγια.

Τα έξυπνα ρολόγια χειρός συνδέoνται με το κινητό μας μέσω bluetooth και επικοινωνούν μαζί του, αλλά μπορούν να φορεθούν και αυτόνομα. Ανάμεσα στις λειτουργίες που προσφέρει ένα έξυπνο ρολόι είναι η μέτρηση βημάτων, καρδιακών παλμών και πίεσης, το ξυπνητήρι, η λήψη ειδοποιήσεων από το κινητό και ο έλεγχος του music player ή της κάμερας του κινητού. Διατίθενται σε τεράστια ποικιλία από σχέδια για άντρες και γυναίκες, ενώ κάποια συνδυάζουν αναλογικό και ψηφιακό μηχανισμό.

Στο ηλεκτρονικό καστάστημα του Jewelor θα βρείτε επώνυμα smartwatches από σειρές όπως οι Lotus και οι Calypso, πίσω από τις οποίες κρύβεται η πασίγνωστη εταιρεία ωρολογοποιίας Festina, καθώς και smartwatches της ιταλικής Sector.