Φίλτρο Προϊόντων Εμφάνιση όλων 6 αποτελέσματα
Εύρος Τιμής
Γένος
Brand
Χρώμα Κάσας
Μέγεθος Κάσας
Αδιαβροχοποίηση
Δέσιμο
Μηχανισμός
 • 44.00

  Unisex smartwatch από την σειρά Calypso της Festina. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα. Διαστάσεις κάσας: 13,5×24 mm. Με λουράκι από καουτσούκ σε μαύρο χρώμα. Με ψηφιακό μηχανισμό quartz και μπαταρία λιθίου. Λειτουργίες: ένδειξη ώρας, ημερομηνίας, καρδιακός παλμός, ξυπνητήρι. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Συμβατό με iOS (από έκδοση 9 και άνω) και Android (από έκδοση 4.4 και άνω). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Festina. Συνοδεύεται με ανταλλακτικό κόκκινο δερμάτινο λουράκι.

 • 44.00

  Unisex smartwatch από την σειρά Calypso της Festina. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα. Διαστάσεις κάσας: 13,5×24 mm. Με λουράκι από καουτσούκ σε μπλε χρώμα. Με ψηφιακό μηχανισμό quartz και μπαταρία λιθίου. Λειτουργίες: ένδειξη ώρας, ημερομηνίας, καρδιακός παλμός, ξυπνητήρι. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Συμβατό με iOS (από έκδοση 9 και άνω) και Android (από έκδοση 4.4 και άνω). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Festina. Συνοδεύεται με ανταλλακτικό κόκκινο δερμάτινο λουράκι.

 • 105.00

  Αντρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 41 mm. Πάχος κάσας: 11 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και μπλε καντράν με ροζ χρυσούς-λευκούς δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ημερομηνία. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Festina.

 • 152.00

  Αντρικό smartwatch από τη Lotus. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με plexiglas. Μέγεθος κάσας: 47 mm. Πάχος κάσας: 20 mm. Με μαύρο λουράκι από πυρίτιο με κούμπωμα τοκά ασφαλείας. Λειτουργίες: αλλαγή εμφάνισης του καντράν, Sport mode με δυνατότητα καταγραφής δεδομένων για το περπάτημα, το τρέξιμο, την ποδηλασία, το κολύμπι ή το ποδόσφαιρο, μέτρηση βημάτων, αρτηριακής πίεσης και καρδιακών παλμών, έλεγχος κάμερας και αναπαραγωγής μουσικής στο κινητό, έυρεση κινητού τηλεφώνου, υπενθύμιση για παύση από την καθιστική εργασία, ειδοποιήσεις, παρακολούθηση συνηθειών ύπνου, πέντε ξυπνητήρια, ηχείο για κλήσεις μέσω του κινητού τηλεφώνου. Σύνδεση με το κινητό μέσω Bluetooth. Συμβατό με iOS (έκδοση 9 και άνω) και Android (έκδοση 4.4. και άνω). Διάρκεια μπαταρίας: περίπου 5 μέρες. Φόρτιση μέσω USB. Αδιαβροχοποίηση: μη αδιάβροχο. Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται δερμάτινο λουράκι. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Festina.

 • 152.00

  Αντρικό smartwatch από την Lotus. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι σε μαύρο χρώμα. Διάμετρος κάσας: 46 mm. Με δερμάτινο λουράκι σε μπλε χρώμα με κούμπωμα τοκά. Με διπλό, αναλογικό και ψηφιακό μηχανισμό quartz και μπαταρία λιθίου. Λειτουργίες: μέτρηση αρτηριακής πίεσης, τροποποίηση στυλ οθόνης, ξυπνητήρι, καταγραφή καρδιακών παλμών, χρονόμετρο, έλεγχος κομματιών κατά την ακρόαση μουσικής στο κινητό, αναζήτηση κινητού τηλεφώνου αν χαθεί, ημερολόγιο, ειδοποίηση σε περίπτωση που είστε καθιστός/-ή πολλή ώρα, ειδοποιήσεις από το κινητό, sports mode, sleep mode, μετρητής βημάτων, απομακρυσμένος έλεγχος κάμερας κινητού, κομπιουτεράκι. Συμβατό με iOS (από έκδοση 9 και άνω) και Android (από έκδοση 4.4 και άνω). Αδιαβροχοποίηση: Απλή επαφή με το νερό. Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Lotus. Συνοδεύεται με ανταλλακτικό μαύρο λουράκι από καουτσούκ.

 • 110.00

  Αντρικό smartwatch από τη Lotus. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με plexiglas. Μέγεθος κάσας: 47 mm. Πάχος κάσας: 12 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Λειτουργίες: αλλαγή εμφάνισης του καντράν, Sport mode με δυνατότητα καταγραφής δεδομένων για το περπάτημα, το τρέξιμο, την ποδηλασία, το κολύμπι ή το ποδόσφαιρο, μέτρηση βημάτων, αρτηριακής πίεσης και καρδιακών παλμών, έλεγχος κάμερας και αναπαραγωγής μουσικής στο κινητό, έυρεση κινητού τηλεφώνου, υπενθύμιση για παύση από την καθιστική εργασία, ειδοποιήσεις, παρακολούθηση συνηθειών ύπνου, πέντε ξυπνητήρια. Σύνδεση με το κινητό μέσω Bluetooth. Συμβατό με iOS (έκδοση 9 και άνω) και Android (έκδοση 4.4. και άνω). Διάρκεια μπαταρίας: περίπου 5 μέρες. Φόρτιση μέσω USB. Αδιαβροχοποίηση: μη αδιάβροχο. Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Festina.

Τα gadgets που φοριούνται πάνω στο σώμα μας (γνωστά στα αγγλικά ως wearables) έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, αφού μας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για το σώμα και την καθημερινότητά μας με εύκολο τρόπο. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν, φυσικά, και τα smartwatches ή αλλιώς τα έξυπνα ρολόγια.

Τα έξυπνα ρολόγια χειρός συνδέoνται με το κινητό μας μέσω bluetooth και επικοινωνούν μαζί του, αλλά μπορούν να φορεθούν και αυτόνομα. Ανάμεσα στις λειτουργίες που προσφέρει ένα έξυπνο ρολόι είναι η μέτρηση βημάτων, καρδιακών παλμών και πίεσης, το ξυπνητήρι, η λήψη ειδοποιήσεων από το κινητό και ο έλεγχος του music player ή της κάμερας του κινητού. Διατίθενται σε τεράστια ποικιλία από σχέδια για άντρες και γυναίκες, ενώ κάποια συνδυάζουν αναλογικό και ψηφιακό μηχανισμό.

Στο ηλεκτρονικό καστάστημα του Jewelor θα βρείτε επώνυμα smartwatches από σειρές όπως οι Lotus και οι Calypso, πίσω από τις οποίες κρύβεται η πασίγνωστη εταιρεία ωρολογοποιίας Festina.