Βλέπετε 1–15 απο 1065 αποτέλεσματα

Κοσμήματα για γάμο

Ένα σημείο-σταθμός στη ζωή της καθεμίας και του καθενός από εμάς. Ένα άυλο αλλά απόλυτα δεσμευτικό συμβόλαιο μεταξύ δύο ατόμων. Ένα θρησκευτικό μυστήριο. Μία κοινωνική σύμβαση. Ή μία ευκαιρία για γιορτή, ευχές και δώρα.

Αυτοί και πολλοί άλλοι χαρακτηρισμοί έχουν αποδοθεί στο θεσμό του γάμου. Δεν υπάρχει πολιτισμός, κοινωνία ή θρησκεία στον κόσμο που να μην τον εφαρμόζει ή που να μην έχει προβλέψει κανόνες, άτυπους και τυπικούς, σχετικά με αυτόν. Πρόκειται για μία παγκόσμια πολιτισμική έκφραση. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η τυπολογία που υιοθετεί ένας γάμος είναι πολύ συγκεκριμένη και προκαθορισμένη από κοινωνικές νόρμες. Εκφάνσεις αυτής της τυπολογίας είναι τα δώρα που δίνονται στους κουμπάρους και τις κουμπάρες ή οι βέρες που φορά το ζευγάρι.

Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τον αρραβώνα και το δαχτυλίδι που τον επισφραγίζει καθώς και τις ετήσιες επετείους γάμου, που υπενθυμίζουν στο ζευγάρι την κοινή του πορεία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Jewelor» διαθέτει όλα τα κοσμήματα που θα χρειαστείτε προκειμένου ο γάμος σας να είναι μοναδικός και αξιομνημόνευτος.