Βλέπετε 1–15 απο 662 αποτέλεσματα

Δώρα Επετείου

Η τελετή του γάμου είναι μόνο η αρχή της πορείας. Όλα τα υπόλοιπα, εύκολα ή δύσκολα, έπονται. Όπως σε κάθε ταξίδι, όμως, έτσι και σε αυτό που ονομάζεται γάμος καλό είναι να κοιτά κανείς πίσω και να θυμάται από πού ξεκίνησαν όλα. Για αυτό, τα δώρα επετείου γάμου θεωρούνται ακόμα και σήμερα από τα πιο σημαντικά που λαμβάνει κάποιος στη ζωή του.

Η επέτειος γιορτάζεται ανεξαιρέτως σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Παρά τις επιμέρους τοπικές διαφοροποιήσεις, το πνεύμα πίσω από τη γιορτή παραμένει κοινό. Αναθέρμανση της σχέσης του ζευγαριού, έκφραση αγάπης ή εμπιστοσύνης, διασκέδαση και διαφυγή από την καθημερινότητα.

Βρείτε δώρα για επέτειο για άντρες και γυναίκες

Η Αμερικανική Γεμολογική Εταιρεία στις ΗΠΑ θέσπισε μία λίστα με διαφορετικά κοσμήματα για κάθε επέτειο. Στην 1η και την 50ή προτείνεται η αγορά χρυσών κοσμημάτων, στη 10η κοσμημάτων με διαμάντια, στην 25η  κοσμημάτων από ασήμι κ.ο.κ.

Είτε επιθυμείτε να παραμείνετε πιστοί στις προτάσεις της λίστας είτε όχι, το ηλεκτρονικό κατάστημα Jewelor είναι εδώ για εσάς. Πιστεύουμε ότι κάθε κόσμημα που προβάλλεται στις σελίδες μας μπορεί δυνητικά να γίνει ένα ιδανικό δώρο για επέτειο.