Βλέπετε 1–15 απο 365 αποτέλεσματα

Δώρα κοσμήματα για παιδί

Παρόλο που τα δώρα έχουν συνδεθεί κυρίως με συγκεκριμένες περιστάσεις του έτους ή της ζωής κάποιου ατόμου (Χριστούγεννα και Πάσχα, γέννηση, γενέθλια, βάφτιση, γάμος κτλ.) υπάρχουν και άλλες, «ανεπίσημες» στιγμές που νιώθουμε την ανάγκη να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή μας.

Η προσφορά δώρων είναι συνήθως αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας ενός ατόμου: όσο μικρότερος σε ηλικία είναι ο αποδέκτης, τόσο περισσότερα δώρα λαμβάνει από τον περίγυρό του. Μεγαλώνοντας, τα… πεσκέσια αρχίζουν και αραιώνουν, με εξαίρεση τις προαναφερθείσες ειδικές περιστάσεις. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι θυμόμαστε μία πλειάδα από δώρα να κατακλύζει κυρίως τα παιδικά χρόνια της ζωής μας.

Αν βρίσκεστε εδώ, λοιπόν, αναζητώντας κάτι ξεχωριστό για να χαρίσετε στο παιδί, το εγγόνι ή το ανιψάκι σας, συνεχίστε όλο ευθεία! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jewelor προσφέρεται μία πλήρης σειρά από δωράκια. Εκτός από τα κοσμήματα, στα οποία προφανώς ειδικευόμαστε, μπορείτε να παραγγείλετε και άλλα αντικείμενα όπως σκαλιστές μεταλλικές κορνίζες σε πολλά σχέδια.