Βλέπετε 1–15 απο 68 αποτέλεσματα

Σκουλαρίκια & δαχτυλίδια για παιδιά

Τα σκουλαρίκια είναι μία ιδιαίτερα συχνή επιλογή δώρου για μικρά παιδιά, ιδίως για κορίτσια. Με τον πόνο και τις δερματοπάθειες να ελαττώνονται συνέχεια λόγω των νέων τεχνολογιών ή υλικών, όλο και περισσότεροι γονείς φέρνουν από νωρίς τα παιδιά τους —ακόμα και αγόρια— σε επαφή με αυτή την τόσο παλιά μορφή σωματικής τροποποίησης (body modification).

Η κουλτούρα των παιδικών σκουλαρικιών έχει ιδιαίτερα μεγάλο βάθος σε πολλούς πολιτισμούς. Για παράδειγμα, εθνογραφικές μελέτες έχουν δείξει ότι σε ορισμένες περιοχές της Αφρικής οι γονείς χρησιμοποιούν ειδικά διαμορφωμένα κοσμήματα για να τρυπήσουν από πολύ νωρίς τα αυτιά και τα χείλη των παιδιών τους.

Στη Νότια Αμερική και Ασία, από την άλλη, το τρύπημα των αυτιών είναι σχεδόν επιβεβλημένο και αναμενόμενο για τα νεογέννητα κοριτσάκια. Μολονότι οι πηγές είναι αλληλοσυγκρουόμενες, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ενέργεια γινόταν προκειμένου να ξεχωρίζει το φύλο των νεογέννητων.

Μπορεί να φανταστεί κανείς, λοιπόν, την τεράστια χαρά που προσφέρει η αγορά του πρώτου σετ από παιδικά χρυσά σκουλαρίκια στους παππούδες, τους γονείς ή τους νονούς των παιδιών. Μάλιστα, ορισμένα νοσοκομεία στις νοτιοαμερικανικές χώρες δεν δίνουν καν εξιτήριο σε νεογέννητα κορίτσια χωρίς τρυπημένα αυτιά!

Όλα τα σετ σκουλαρίκια για παιδιά που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jewelor είναι φτιαγμένα από χρυσό και αντιαλλεργικά υλικά ενώ διαθέτουν ανθεκτικά κουμπώματα που δεν θα πληγώσουν τα αυτιά των παιδιών.

Μήπως θέλετε κάτι πιο διακριτικό για το μονάκριβό σας; Τότε, ένα σετ δαχτυλίδια για παιδιά είναι ιδανική λύση. Όπως και κάθε άλλο κόσμημα, τα παιδικά δαχτυλίδια είναι φτιαγμένα από υλικά που είναι φιλικά προς την ευαίσθητη επιδερμίδα τους. Δεν περιλαμβάνουν κομμάτια που χάνονται ή να καταπίνονται εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί σας θα απολαύσει τον όμορφο κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος και εσείς θα είστε ξέγνοιαστοι!