+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Σκουλαρίκια & δαχτυλίδια για παιδιά

{content}

Σκουλαρίκια & δαχτυλίδια για παιδιά

Τα παιδικά σκουλαρίκια είναι μία καλή ιδέα για δώρο σε κάποιο κοριτσάκι, ιδίως πλέον που είναι φτιαγμένα από ασφαλή και αντιαλλεργικά υλικά. Τα σκουλαρίκια για παιδιά είναι έξτρα ανατομικά και ελαφριά προκειμένου να αποφεύγονται οι δερματοπάθειες και οι ερεθισμοί στο παιδικό δέρμα.

Σκουλαρίκια παιδικά και κουλτούρα

Η κουλτούρα που κρύβεται πίσω από τα σκουλαρίκια για κορίτσια —ή και αγόρια— έχει ιδιαίτερα μεγάλο βάθος και συναντιέται σε πολλούς πολιτισμούς. Για παράδειγμα, εθνογραφικές μελέτες έχουν δείξει ότι σε ορισμένες περιοχές της Αφρικής οι γονείς χρησιμοποιούν ειδικά σκουλαρίκια παιδικά για να τρυπήσουν από πολύ νωρίς τα αυτιά και τα χείλη των παιδιών τους.

Στη Νότια Αμερική και την Ασία, από την άλλη, το τρύπημα των αυτιών είναι σχεδόν επιβεβλημένο και αναμενόμενο για τα νεογέννητα κοριτσάκια. Σύμφωνα με κάποιες λαογραφικές πηγές, αυτό γινόταν προκειμένου να ξεχωρίζει το φύλο των νεογέννητων.

Μπορεί να φανταστεί κανείς, λοιπόν, την τεράστια χαρά που προσφέρει η αγορά του πρώτου σετ από παιδικά χρυσά σκουλαρίκια στους παππούδες, τους γονείς ή τους νονούς των παιδιών. Μάλιστα, ορισμένα νοσοκομεία στις νοτιοαμερικανικές χώρες δεν δίνουν καν εξιτήριο σε νεογέννητα κορίτσια χωρίς τρυπημένα αυτιά!

Όλα τα σετ σκουλαρίκια για παιδιά που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Jewelor είναι φτιαγμένα από χρυσό και αντιαλλεργικά υλικά ενώ διαθέτουν ανθεκτικά κουμπώματα που δεν θα πληγώσουν τα αυτιά των παιδιών.

Παιδικά δαχτυλίδια για μικρές…πριγκίπισσες

Μήπως θέλετε κάτι πιο διακριτικό για τη μονάκριβή σας; Τότε, ένα σετ δαχτυλίδια παιδικά είναι ιδανική λύση. Όπως και κάθε άλλο παιδικό κόσμημα, τα δαχτυλίδια για παιδιά είναι φτιαγμένα από υλικά που είναι φιλικά προς την ευαίσθητη επιδερμίδα των μικρών μας φίλων. Περιλαμβάνουν μεγάλα κομμάτια που δεν χάνονται ή να καταπίνονται εύκολα.

Φέρτε το παιδί σας από νωρίς στην ομορφιά και τη λάμψη του χειροποίητου κοσμήματος με τα χρυσά παιδικά σκουλαρίκια και τα παιδικά δαχτυλίδια του Jewelor.