Τρόπος Παραλαβής

Τα προϊόντα που παραγγείλατε μπορούν να φτάσουν στα χέρια σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αποστολές στην Ελλάδα

Εταιρεία Courier: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την ACS Courier και τα ΕΛΤΑ (Υπηρεσία Courier/Πόρτα-Πόρτα). Η παραγγελία σας θα φτάσει στα χέρια σας μετά από 1-2 εργάσιμες μέρες χωρίς επιπλέον κόστος πέρα από αυτό της αγοράς (δωρεάν μεταφορικά) για αγορές των 50€ και άνω. Για παραγγελίες κάτω των 50€ το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται στα 3.5€.

Παραλαβή από το κατάστημα: Εφόσον έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να παραλάβετε αυτοπροσώπως την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Παναγίας Φανερωμένης 59.

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 9:00-15:00 | Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 9:00-14:00 και 17:00-20:30.

 

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως σε περίπτωση αποστολής σε απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές, υπάρχει επιβάρυνση με επιπλέον κόστος. Το κόστος και ο χρόνος παραλαβής θα σας γνωστοποιηθεί κατόπιν επικοινωνίας.

Κύπρος

Εταιρεία Courier: Η παραγγελία σας θα φτάσει στον προορισμό της σε 1-3 εργάσιμες μέρες εκτός απροόπτου. Τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται στα 9€.

Ε.Ε. - Κόσμος

– Για αγορές άνω των 300€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Υπηρεσία Courier: Η παραγγελία σας θα φτάσει στα χέρια σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες, εκτός απροόπτου. Το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 25€. Υπηρεσία airmail: Η παραγγελία σας θα φτάσει στα χέρια σας σε 3-7 εργάσιμες μέρες, εκτός απροόπτου. Το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 12€.

 

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας, να στείλετε email στο info@jewelor.gr ή να τηλεφωνήσετε στο 2310 517410.