+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρια

{content}

Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρια

Τα παιχνίδια του μικρού είναι απλωμένα πάνω στο χαλί. Αυτός κάθεται ανακούρκουδα και παίζει ήσυχα μαζί τους. Το μπλε της τζιν σαλοπέτας που φοράει «σπάει» από ένα μικρό, χρυσό αντικείμενο στο λαιμό του. Είναι ο βαφτιστικός σταυρός που του χάρισε ο νονός του.

Οι βαπτιστικοί σταυροί αποτελούν συχνά το πρώτο κόσμημα που οι μικροί μας φίλοι θα φορέσουν στη ζωή τους. Συνεπώς, πρέπει να τους είναι άνετο πάνω τους και να ταιριάζει με το στυλ τους. Αυτό αφορά κυρίως εμάς που θα τους επιλέξουμε και θα τους προσφέρουμε στο παιδί ή το βαφτιστήρι μας. Είναι καλό ο σταυρός για αγόρι που θα επιλέξουμε να λαμβάνει υπόψιν και τις δικές του ανάγκες και όχι μόνο το δικό μας γούστο.

Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρια και στυλ

Γενικά συνηθίζεται οι σταυροί βάπτισης για αγόρια να είναι περισσότερο λιτοί, βαριοί και «αυστηροί» σε σχέση με εκείνους των κοριτσιών. Επίσης, μπαίνει στη μέση και το ζήτημα του ίδιου του μυστηρίου. Οι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι (ή και κορίτσι) πρέπει να κινούνται μέσα σε συγκεκριμένα στιλιστικά πλαίσια για να αντικατοπτρίζουν τη θρησκευτική σημασία της τελετής. Δεν είναι απλά κοσμήματα.

Ακόμα και έτσι, όμως, τα διαθέσιμα σχέδια παραμένουν πολλά.  Σε αυτή την ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος Jewelor σάς περιμένουν πάνω από 120 διαφορετικοί σταυροί για αγόρι. Επιλέξτε τον δικό σας και δώστε μοναδικό χρώμα σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Κάντε την παραγγελία σας εύκολα μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ σε ολόκληρη την Ελλάδα.