Φίλτρο Προϊόντων Εμφάνιση όλων 3 αποτελέσματα
Εύρος Τιμής
Γένος
Brand
Χρώμα Κάσας
Μέγεθος Κάσας
Αδιαβροχοποίηση
Δέσιμο
Μηχανισμός
  • 59.00

    Αντρικό ρολόι από γκρι πλαστικό, αλουμίνιο και ορυκτό κρύσταλλο ειδικές σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 45 mm. Με λουράκι από γκρι καουτσούκ με κούμπωμα τοκά. Με μηχανισμό Quartz και γκρι καντράν με ασημί δείκτες-σημεία. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της AM:PM.

  • 89.00

    Γυναικείο ρολόι από ροζ χρυσό πλαστικό, αλουμίνιο και ορυκτό κρύσταλλο ειδικές σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 39 mm. Με λουράκι από κόκκινο καουτσούκ με κούμπωμα τοκά. Με μηχανισμό Quartz και ασημί καντράν με ροζ χρυσούς δείκτες και μαύρα σημεία. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της AM:PM.

  • 59.00

    Αντρικό ρολόι από μπλε-γκρι πλαστικό, αλουμίνιο και ορυκτό κρύσταλλο ειδικές σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 45 mm. Με λουράκι από μπλε-γκρι καουτσούκ με κούμπωμα τοκά. Με μηχανισμό Quartz και γκρι καντράν με ασημί δείκτες-σημεία. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας. Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της AM:PM.