Βλέπετε 1–15 απο 18 αποτέλεσματα

Βραχιόλια ανδρικά

Χακούνα ματάτα, δερμάτινα περικάρπια ή φουλάρια σφιχτά τυλιγμένα γύρω από τον καρπό. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις περίτρανες αποδείξεις του ότι τα βραχιόλια έχουν επανεφεύρει τον εαυτό τους τα τελευταία χρόνια ώστε να ενταχθούν πλήρως στο αντρικό street style.

Η ιστορία των αντρικών βραχιολιών ξεκινά πριν από το 3000 Π.χ. Τότε ήταν που οι κυνηγοί ξεκίνησαν να φορούν στο χέρι τους δερμάτινα ή κοκάλινα περικάρπια προκειμένου να διώχνουν τα κακά δαιμόνια και να γίνονται ένα με τα πνεύματα των ζώων. Από την εποχή του χαλκού και μετά τα βραχιόλια με χάντρες μετατράπηκαν σε σύμβολο της καθεστηκυίας τάξης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αιγύπτιος φαραώ Τουταγχαμών, που κηδεύτηκε μαζί με πολλά από τα βραχιόλια του.

Από την άλλη, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η τάση κατά το Μεσαίωνα που ήθελε τους ανθρώπους να μην αποκαλύπτουν ούτε μέρος των χεριών τους. Όλα τα ρούχα της εποχής, συνεπώς, είχαν ιδιαίτερα μακριά μανίκια και τα βραχιόλια περιέπεσαν σε αχρηστία. Πολλούς αιώνες αργότερα, από τη δεκαετία του 1940 και εξής, κυριάρχησε το βραχιόλι-ταυτότητα ως απομεινάρι του ΄Β Παγκοσμίου Πολέμου.

Η συνέχεια επιφύλασσε πολλά άλλες εκπλήξεις με αποκορύφωμα τα βιομαγνητικά βραχιόλια ή τα χρωματιστά βραχιόλια από σιλικόνη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Livestrong. Όπως και να έχει, οι κλασικές αξίες παραμένουν σταθερές. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jewelor θα βρείτε μία πλήρη σειρά από αντρικά βραχιόλια πολυτελείας.