+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Ρολόγια Tissot

{content}

Ρολόγια Tissot

Λίγες εταιρείες ταυτίζονται τόσο έντονα με το βαρύ brand «ελβετικά ρολόγια» όσο η Tissot. Με έτος ίδρυσης το 1853 και πρώτη έδρα την πόλη Le Locle της Ελβετίας, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι σήμερα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα της παγκόσμιας ωρολογοποιίας.

Γυναικεία και ανδρικά ρολόγια Tissot

Τα ελβετικά ρολόγια Tissot διακρίνονται πρώτα απ’ όλα για τους υψηλής ακριβείας μηχανισμούς τους. Σε όλα τα ρολόγια Tissot, αυτόματα και μη, περιλαμβάνονται περισσότερα από 100 εξαρτήματα που δουλεύουν συγχρονισμένα χαρίζοντας απόλυτη ακρίβεια. Στο πάνω μέρος της κάσας, το καντράν προστατεύεται από ζαφειρένιο, αντιχαρακτικό τζάμι. Κάθε άλλο εξάρτημα, από τον τοκά μέχρι την κορώνα και τους δείκτες, φέρει την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία του «swiss made».

Από το 1983 και μετά ανδρικά και γυναικεία ρολόγια της Tissot ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια της Swatch, στην οποία εντάσσονται και άλλα πολύ γνωστά brands. Σήμερα όλος ο πλανήτης τα αναγνωρίζει, όχι μόνο λόγω της απαράμιλλης ποιότητάς τους, αλλά και λόγω της συμμετοχής της Tissot ως χορηγού σε μερικά από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται το NBA, ο Γύρος της Γαλλίας και το Moto GP.

To Jewelor είναι επίσημος αντιπρόσωπος στα ρολόγια χειρός της premium ελβετικής εταιρείας. Δείτε εδώ τα διαθέσιμα σχέδια και αποκτήστε τα εύκολα μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.