Φίλτρο Προϊόντων Εμφάνιση όλων 8 αποτελέσματα
Εύρος Τιμής
Γένος
Brand
Χρώμα Κάσας
Μέγεθος Κάσας
Δέσιμο
Μηχανισμός
Αδιαβροχοποίηση
 • 630.00

  Αντρικό ρολόι από ασημί-μαύρο-κόκκινο ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 42 mm. Πάχος κάσας: 13 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με swiss made μηχανισμό Quartz και ασημί καντράν με άσπρους-ασημί-κόκκινους δείκτες και ασημί-άσπρα σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: χρονογράφος, ένδειξη ημερομηνίας, φωσφορίζε δείκτες, ταχύμετρο. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Tissot.

 • 750.00

  Αντρικό ρολόι από ασημί ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 42 mm. Πάχος κάσας: 11 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με swiss made μηχανισμό Quartz και ασημί καντράν με ασημί δείκτες και ασημί σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: χρονογράφος, ένδειξη ημερομηνίας. Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM (πλύσιμο χεριών). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Tissot.

 • 340.00

  Ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι και ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Διάμετρος κάσας: 45 mm. Πάχος κάσας: 11 mm Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και μπλε καντράν με ασημί δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ημερομηνία, χρονογράφος. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Tissot.

 • 430.00

  Ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι και ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Διάμετρος κάσας: 41 mm. Πάχος κάσας: 10.7 mm Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και μαύρο καντράν με ασημί δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ημερομηνία, χρονογράφος. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Tissot.

 • 350.00

  Γυναικείο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι και ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Διάμετρος κάσας: 33 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και ασημί καντράν με ασημί δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ημερομηνία. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Tissot.

 • 480.00

  Ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι και ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Διάμετρος κάσας: 42 mm. Πάχος κάσας: 12.1 mm Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μηχανισμό Quartz και μαύρο καντράν με ασημί δείκτες και σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ημερομηνία, χρονογράφος. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Tissot.

 • 290.00

  Αντρικό ρολόι από ασημί-μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 42 mm. Πάχος κάσας: 10,7 mm. Με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Με swiss made μηχανισμό Quartz και λευκό καντράν με άσπρους-ασημί δείκτες και μαύρα σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: ένδειξη ημερομηνίας, ημέρας, μήνα. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Tissot.

 • 460.00

  Αντρικό ρολόι από μαύρο-ροζ χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι με ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Μέγεθος κάσας: 42,5 mm. Πάχος κάσας: 11,2 mm. Με λουράκι από μαύρο δέρμα και κούμπωμα τοκά. Με swiss made μηχανισμό Quartz και μπεζ καντράν με ροζ χρυσούς-λευκούς δείκτες και ροζ χρυσά σημεία. Επιπλέον λειτουργίες: χρονογράφος, ένδειξη ημερομηνίας, ταχύμετρο. Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM (κατάδυση). Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Εγγύηση: διετής από την επίσημη αντιπροσωπεία της Tissot.

Γυναικεία και ανδρικά ρολόγια Tissot

Λίγες εταιρείες ταυτίζονται τόσο έντονα με το βαρύ brand «ελβετικά ρολόγια» όσο η Tissot. Με έτος ίδρυσης το 1853 και πρώτη έδρα την πόλη Le Locle της Ελβετίας, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι σήμερα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα της παγκόσμιας ωρολογοποιίας.

Τα ελβετικά ρολόγια Tissot διακρίνονται πρώτα απ’ όλα για τους υψηλής ακριβείας μηχανισμούς τους. Σε όλα τα ρολόγια Tissot, αυτόματα και μη, περιλαμβάνονται περισσότερα από 100 εξαρτήματα που δουλεύουν συγχρονισμένα χαρίζοντας απόλυτη ακρίβεια. Στο πάνω μέρος της κάσας, το καντράν προστατεύεται από ζαφειρένιο, αντιχαρακτικό τζάμι. Κάθε άλλο εξάρτημα, από τον τοκά μέχρι την κορώνα και τους δείκτες, φέρει την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία του «swiss made».

Από το 1983 και μετά ανδρικά και γυναικεία ρολόγια της Tissot ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια της Swatch, στην οποία εντάσσονται και άλλα πολύ γνωστά brands. Σήμερα όλος ο πλανήτης τα αναγνωρίζει, όχι μόνο λόγω της απαράμιλλης ποιότητάς τους, αλλά και λόγω της συμμετοχής της Tissot ως χορηγού σε μερικά από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται το NBA, ο Γύρος της Γαλλίας και το Moto GP.