Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Ρολόγια Diesel

Παρόλο που το όνομά της παραπέμπει κυρίως στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, η Diesel είναι μία από τις πολλές ονομαστές εταιρείες μόδας με έδρα την Ιταλία. Δημιουργήθηκε από το Renzo Rosso, έναν πολυπράγμονα επιχειρηματία.

Ο Rosso ξεκίνησε να ράβει και να πουλάει στους φίλους του τζην παντελόνια ήδη από την ηλικία των 15. Το 1976, με την οικονομική στήριξη του πατέρα του, ίδρυσε την Diesel. Έχοντας τα τζην ως ναυαρχίδα, η Diesel σύντομα κατέκτησε το καταναλωτικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο και επεκτάθηκε σε άλλους τομείς ένδυσης.

Τα ρολόγια Diesel κινούνται στην ίδια γραμμή με τα υπόλοιπα αξεσουάρ και ρούχα της. Απευθύνονται κυρίως σε νέους άντρες ή γυναίκες που επιζητούν ένα καθημερινό αλλά προσεγμένο στυλ εμπνευσμένο από τη ζωή στην πόλη. Τα αντρικά κομμάτια χαρακτηρίζονται κυρίως από τις μεταλλικές και μηχανικές λεπτομέρειες καθώς και από το δυναμικό σχεδιασμό. Τα γυναικεία κομμάτια, από την άλλη, παραπέμπουν περισσότερο σε κλασικά κοσμήματα αφού ενσωματώνουν μοτίβα ή σχήματα και αξιοποιούν έντονα το χρώμα του ροζ χρυσού.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jewelor θα βρείτε διαθέσιμη μία μεγάλη ποικιλία από ανδρικά ή γυναικεία αξρολόγια Diesel, κατάλληλα για δώρο σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο και, φυσικά, στον εαυτό σας.