Βλέπετε 1–15 απο 101 αποτέλεσματα

Μονόπετρο ονομάζεται κάθε δαχτυλίδι που διακοσμείται με έναν μεγάλο πολύτιμο λίθο. Ιδιαίτερα διάσημα είναι τα μονόπετρα με διαμάντι ή ζιργκόν.

Παρόλο που όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τα μονόπετρα δαχτυλίδια για τη λαμπερή τους ομορφιά, η αλήθεια είναι ότι αυτού του είδους τα κοσμήματα συνδέονται κυρίως με μία συγκεκριμένη τελετή: το γάμο.

Η μοναδική πολύτιμη πέτρα στην κορυφή εκφράζει τη μοναδικότητα και τη σπανιότητα της περίστασης. Ο χρυσός κάνει το δαχτυλίδι ένα αντικείμενο πολύτιμο, προορισμένο να κρατήσει (σχεδόν) για πάντα, όσο και η αγάπη των δύο νεόνυμφων. Το στρόγγυλο σχήμα συμβολίζει την αιώνια ένωση του ζευγαριού. Το κενό στο κέντρο συμβολίζει το άνοιγμα προς ένα κοινό μέλλον γεμάτο ευημερία μετά το γάμο.

Το Jewelor έχει περισσότερα από 90 διαφορετικά μονόπετρα δαχτυλίδια για τη γυναίκα της ζωής σας. Φτιαγμένα από χρυσό και πετράδια υψηλής ποιότητας, διαθέσιμα σε μία ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, τα προϊόντα μας θα γίνουν το καλύτερο ενθύμιο αυτής της τόσο ιδιαίτερης περίστασης της ζωής σας.