+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Search
Close this search box.

Κολιέ με ζώδια: στυλ & προσωπικότητα σ’ ένα κόσμημα

Τα ακούμε, τα διαβάζουμε, τα αναλύουμε και, είτε τα πιστεύουμε, είτε όχι, έχουμε ασχοληθεί έστω μερικές φορές μαζί τους από περιέργεια. Ο λόγος για τα ζώδια, τα οποία δίνουν συχνά μία πειστική απάντηση σε όσα προσπαθούμε να προβλεψουμε ή να αναλύσουμε σχετικά με το μέλλον, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μας.  Όμως, εδώ και πολλά χρόνια τα ζώδια επεκτάθηκαν πέρα από τους καζαμίες και τους αστρολογικούς χάρτες και για πολλές γυναίκες έχουν γίνει κομμάτι του προσωπικού τους στυλ. Πώς; Χάρη στα κολιέ με ζώδια, τα οποία έχουν κεντρική θέση στις μπιζουτιέρες τους και στις casual εμφανίσεις τους.

Αν είστε μία από αυτές τις γυναίκες, μάλλον θα ξέρετε ήδη γιατί τα κρεμαστά ζώδια είναι μια όμορφη επιλογή κοσμήματος. Αν όχι, εμείς από το Jewelor είμαστε εδώ για να σας πούμε περισσότερα.

 

Αξεσουάρ με ζώδια και ψυχολογία

Μία από τις βασικότερες ανθρώπινες επιθυμίες που καλούνται να καλύψουν τα ζώδια είναι βέβαια η προσπάθεια να γνωρίσουμε το μέλλον από πριν. Η καταπολέμηση της αβεβαιότητας και η αίσθηση του απόλυτου αυτοέλεγχου στη ζωή μας είναι βαθιά ριζωμένη στην ψυχολογία μας. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στην αγορά τα κολιέ με ζώδια κλήθηκαν να εκφράσουν αυτή την επιθυμία. Πολλές από εμάς φοράμε αυτά τα γυναικεία κοσμήματα θέλοντας να νιώσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τύχη. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι με τον τρόπο τους είναι σαν κοσμήματα-φυλαχτά.

Κολιέ με ζώδια Jewelor

Η αμερικανίδα Marion Fasel, που εξειδικεύεται στην Ιστορία των κοσμημάτων, δίνει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Εξηγεί ότι παγκοσμίως η μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων σε ζώδια κρεμαστά έγινε σε μεγάλες περιόδους αβεβαιότητας όπως το κραχ του 1929 ή η οικονομική κρίση που ζήσαμε την τελευταία δεκαετία. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την ανάγκη που είχαν και έχουν οι άνθρωποι στο να νιώσουν ότι διατηρούν τον έλεγχο μέσα σε εποχές αβεβαιότητας, χρησιμοποιώντας τα κολιέ σαν φυλαχτό.

 

Το ιδιαίτερο «δέσιμο» με τα κρεμαστά ζώδια

Ένας άλλος παράγοντας που κάνει τα κολιέ με ζώδια τόσο ιδιαίτερα είναι φυσικά το «δέσιμο» που μπορεί να αναπτύξει μαζί τους η γυναίκα που τα φοράει. Σκεφτείτε το. Με ένα τέτοιο κόσμημα γυναικείο κουβαλάτε διαρκώς μαζί σας μία υπενθύμιση της μέρας και της ώρας που ήρθατε στον κόσμο. Είναι εκεί κάθε φορά που πάτε να δικαιολογήσετε κάποια πράξη ή σκέψη σας με με βάση αυτή ακριβώς αυτή τη στιγμή, δηλαδή το ζώδιό σας. Είναι η δική σας ολοδική σας εξήγηση που δίνετε στον κόσμο και στα όσα βιώνετε.

 

Τα πιο personalized layering κολιέ

Ο τρίτος λόγος που τα γυναικεία κολιέ με ζώδια πρέπει να βρίσκονται σε κάθε γυναικεία συλλογή κοσμημάτων είναι η ευκολία που σας δίνουν στο να φτιάξετε ένα άκρως personalized look συνδυάζοντάς τα μάλιστα και με άλλα κρεμαστά.

Πολλοί έμπειροι stylists συμφωνούν ότι τα personalized κοσμήματα ήταν μία από τις πιο ανερχόμενες τάσεις πέρσι και σίγουρα θα συνεχίσει να είναι. Τα ζώδια κρεμαστά,εξυπηρετούν απόλυτα αυτή την τάση. Είναι 100% προσαρμοσμένα πάνω σας, όχι μόνο στο στυλ αλλά και στο χαρακτήρα. Θα τραβήξουν το βλέμμα όσων θα τα δουν και θα τους προσκαλέσουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα τονίσουν τη μοναδικότητά σας με ιδιαίτερο, συμβολικό και δημιουργικό τρόπο.

Αξεσουάρ Λαιμού με Ζώδια Jewelor

Μάλιστα η λάμψη και η επίδραση που έχουν τα αξεσουάρ λαιμού με ζώδια θα πολλαπλασιαστεί αν τα «πλαισιώσετε» με άλλα κρεμαστά διαφορετικού μήκους. Αυτή είναι η γνωστή τεχνική των layering κολιέ, που επίσης είναι τρομερά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Συνδυάστε χρώματα, σχέδια και μήκη από γυναικεία κρεμαστά για να φτιάξετε ένα σύνολο που θα σας ταιριάζει και θα κάνει το personalized look σας ακόμα πιο έντονο, ακόμα πιο μοναδικό.

 

Κολιέ με ζώδια στο Jewelor

Αν είστε έτοιμες να αρχίσετε τη χρονιά με ένα προσωπικό κόσμημα-ταυτότητα που θα σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, η συλλογή από κολιέ με ζώδια του Jewelor σάς περιμένει. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολλά διαφορετικά στυλ κολιέ, όλα σε κίτρινο ή/και λευκό χρυσό με διάφορες τεχνοτροπίες. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει, δηλώστε το ζώδιο που θέλετε να αναγράφει και παραγγείλτε το εύκολα και γρήγορα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας! Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ