+30 231 051 7410

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα (2021)

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μία εποχή χαράς, γιορτής και ξεκούρασης. Είναι, όμως, και μία εποχή προσφοράς, επανασύνδεσης και αγάπης, ειδικά σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα συνοψίζουν με τον πιο ξεκάθαρο και απτό τρόπο όλα τα παραπάνω. Για αυτό και είναι τόσο μοναδικά!

Το Jewelor ετοίμασε και φέτος τον δικό του οδηγό με χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια. Όπως κάθε χρονιά, διαλέξαμε για εσάς τις πιο ιδιαίτερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα κοσμήματα από τη φετινή μας συλλογή και σας τις παρουσιάζουμε στις επόμενες γραμμές.

Διαλέγοντας χριστουγεννιάτικα δώρα: μία ολόκληρη… επιστήμη

Όπως θα περίμενε κανείς, η προσφορά δώρων είναι από μόνη της μια πολύ σημαντική διαδικασία μέσα στα Χριστούγεννα. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που πολλοί κλάδοι έχουν ασχοληθεί μαζί της. Πέρα από τους συνηθισμένους κλάδους του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, με το θέμα έχει ασχοληθεί και ο κλάδος της ψυχολογίας.

Σύμφωνα με έρευνες, λοιπόν,  τα ιδανικά δώρα είναι αυτά που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του παραλήπτη ενώ ταυτόχρονα του δείχνουν ότι ενδιαφερθήκαμε να τον σκεφτούμε και να μπούμε στη θέση του. Μάλιστα, έχει αποδειχτεί ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα ταιριαστά δώρα Χριστουγέννων μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, αφού δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς προσφοράς και αλληλοεκτίμησης.

Χριστουγεννιάτικα δώρα Jewelor

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται χρόνος και γνώση. Χρόνος για να αναζητήοσυμε το κατάλληλο δώρο και γνώση των αναγκών και των επιθυμιών του παραλήπτη. Αυτοί οι δύο παράγοντες μπορούν από μόνοι τους να εγγυηθούν ότι το αντικείμενο που θα προσφέρουμε θα γίνει αποδεκτό με χαρά και ευγνωμοσύνη.

 

Κοσμήματα και αξεσουάρ: χρηστικά και συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα

Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ ως δώρα Χριστουγέννων ταιριάζουν άψογα στην παραπάνω περιγραφή, αφού πρόκειται για αντικείμενα που:

  • μπορούν να δέσουν απόλυτα με το προσωπικό γούστο του παραλήπτη.
  • κυκλοφορούν σε μια τεράστια ποικιλία από στυλ, υλικά και χρώματα.
  • θα τον συνοδεύουν στην καθημερινότητά του, θυμίζοντάς του συνεχώς την κίνηση προσφοράς μας.
  • έχουν χρηστική αξία, καλύπτοντας κάποια στιλιστική, λειτουργική κτλ. ανάγκη.
  • αποδεικνύουν έμπρακτα το χρόνο που αφιερώσαμε στο να κάνουμε έρευνα και να σκεφτούμε τι θα του ταιριάζει.
  • είναι εντυπωσιακά και ταιριάζουν με το χαρακτήρα των εορτών.
  • μπορούν να προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη και να μείνουν αξέχαστα.
  • είναι συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα, αφού κρύβουν από πίσω τους την αγάπη, την αφοσίωση, τον έρωτα, το ενδιαφέρον μας για τον παραλήπτη.

Με άλλα λόγια, πιστεύουμε ότι τα χριστουγεννιάτικα κοσμήματα υπερκαλύπτουν τις προσδοκίες που έχει κάποιος από ένα δώρο!

 

Οι προτάσεις του Jewelor

Αν, λοιπόν, αναζητάτε και εσείς νέες ιδέες για τα φετινά δώρα Χριστουγέννων, ορίστε οι προτάσεις που σας υποσχεθήκαμε.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες

Ξεκινάμε την παρουσίασή μας με χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες. Πρώτα στη λίστα βρίσκονται δύο λαμπερά γυναικεία κοσμήματα για το λαιμό.  Ο γυαλιστερός χρυσός με ανάγλυφες λεπτομέρειες και οι λίθοι σε διάφορα χρώματα συνθέτουν δύο κρεμαστά λαιμού γυναικεία που θα σας συνοδεύσουν ιδανικά στο χριστουγεννιάτικο ρεβγιόν αλλά και σε άλλες περιστάσεις. Και τα δύο αυτά κοσμήματα αποτελούνται από χρυσό 14 καρατιών και συνοδεύονται με χρυσές αλυσίδες για κόσμημα.

Το πρώτο κρεμαστό προσφέρει οπωσδήποτε ένα πιο επίσημο στυλ. Αποτελείται από τρεις ημιπολύτιμους λίθους πάνω σε κίτρινο χρυσό 14 καρατιών, συγκεκριμένα δύο λευκά ζιργκόν στις άκρες και ένα συνθετικό ζαφείρι στο κέντρο. Συνοδεύεται από χρησή αλυσίδα, η οποία συγκρατεί το κόσμημα στις δύο του άκρες.

Το δεύτερο γυναικείο κρεμαστό είναι περισσότερο νεανικό και μπορεί να σας συνοδεύσει τόσο σε καθημερινές όσο και σε ημιεπίσημες περιστάσεις. Αποτελείται από έναν ανάγλυφο, ζαγρέ χρυσό μισοφέγγαρο 14 καρατιών, που συμπληρώνεται από ένα αστεράκι. Το μισοφέγγαρο είναι διακοσμημένο με πέτρες λευκού ζιργκόν και το αστεράκι με πέτρες από μαύρο ζιργκόν.

Αποκτήστε το Μοντέρνο Κρεμαστό Χρυσό Με Ζιργκόν Και Συνθετικό Σμαράγδι 14Κ

Αποκτήστε το Κρεμαστό-Μισοφέγγαρο Χρυσό Με Δίχρωμο Ζιργκόν

 

Οι επόμενες δύο προτάσεις μας είναι μια εξαιρετική απάντηση στην ερώτηση «Τι δώρο να πάρω στη γυναίκα μου;». Τα γυναικεία δαχτυλίδια είναι μια all time classic επιλογή σε κάθε γιορτή ή επέτειο και τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαν να είναι εξαίρεση. Για εσάς ξεχωρίσαμε δύο κομμάτια που εναλλάσσουν τον κίτρινο και το ροζ χρυσό, το κλασικό και το μοντέρνο στυλ. Συγκεκριμένα, προτείνουμε μία από τις ροζέτες δαχτυλίδια μας, καθώς και ένα μοντέρνο, «σπαστό» δαχτυλίδι που θα είναι ακριβώς μέσα στο πνεύμα των γιορτών.

Το δαχτυλίδι-ροζέτα έχει στο κέντρο του μία μεγάλη πέτρα ζιργκόν σε χρώμα μπορντώ. Αυτή η πέτρα πλαισιώνεται από μικρότερες πέτρες λευκού ζιργκόν. Το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από ροζ χρυσό 14 καρατιών.

Το μοντέρνιο δαχτυλίδι είναι επίσης φτιαγμένο από χρυσό 14 καρατιών, κίτρινο αυτή τη φορά. Αποτελείτια από δύο αστεράκια, το ένα από τα οποία είναι διακοσμημένο με λευκό ζιργκόν.

Δαχτυλίδι Ροζέτα Ροζ Χρυσός Με Ζιργκόν 14K

Αποκτήστε το Δαχτυλίδι Ροζέτα Ροζ Χρυσός Με Ζιργκόν 14K

Μοντέρνο Δαχτυλίδι-Αστεράκια Χρυσό Με Ζιργκόν 14K

Αποκτήστε το Μοντέρνο Δαχτυλίδι-Αστεράκια Χρυσό Με Ζιργκόν 14K

 

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις στα χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι καρφωτά σκουλαρίκια για γυναίκες.

Το πρώτο ζευγάρι είναι γυαλιστερά σκουλαρίκια-κρίκοι διαφορετικού πάχους για ιδιαίτερο look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι φτιαγμένα από γυαλιστερό χρυσό 14 καρατιών.

Το δεύτερο ζευγάρι είναι κατασκευασμένο από ανάγλυφο ασήμι 925 με κίτρινο επιχρύσωμα. Τα σκουλαρίκια είναι σε σχήμα καρδιάς και έχουν διακόσμηση από μικρές πέτρες λευκού ζιργκόν.

Αποκτήστε τα Σκουλαρίκια-Κρίκοι Διαφορετικού Πάχους Χρυσά 14Κ

Αποκτήστε τα Σκουλαρίκια-Καρδούλες Lotus Style Επιχρυσωμένο Ασήμι Και Ζιργκόν LP3143-4/2

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες

Περνώντας στις προτάσεις μας για άντρες, επιλέξαμε δύο επώνυμα αξεσουάρ από την Lotus Style, επίσημο μέλος της φημισμένη ωρολογοποιίας Festina.

Αρχίζουμε με ένα έξυπνο ρολόι (smartwatch) που συνδυάζει το κλασικό στυλ ενός σπορτίφ αντρικού μοντέλου με την ευκολία της τεχνολογίας. Διαθέτει κάσα από μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι και λουράκι μπλε δέρματος με κούμπωμα τοκά. Το καντράν του φιλοξενεί ένα αναλογικό ρολόι μαζί με ψηφιακές ενδείξεις. Οι λετουργίες του περιλαμβάνουν μέτρηση αρτηριακής πίεσης, τροποποίηση στυλ οθόνης, ξυπνητήρι, καταγραφή καρδιακών παλμών, χρονόμετρο, έλεγχο κομματιών κατά την ακρόαση μουσικής στο κινητό και αναζήτηση κινητού τηλεφώνου αν χαθεί. Η αδιαβροχοποίησή 3 ATM του εξασφαλίζει ασφαλή χρήση ακόμα και κοντά στο νερό.

Συνεχίζουμε με ένα Lotus Style αντρικό βραχιόλι-αλυσίδα σε ασημί χρώμα. Κατασκευάζεται από λουστρέ ατσάλι, χαρίζοντας ένα έντονο ύφος που πάει με πολλά στυλ. Συνοδεύεται από αλυσίδα.

Smartwatch Lotus Smartime Black Blue Men's Watch 50012 2 Jewelor

Αποκτήστε το Lotus Smartime Black-Blue Men’s Smartwatch – 50012/2.

 

Βραχιόλι-Αλυσίδα Lotus Style Ατσάλι LS1554/2/1

Αποκτήστε το Βραχιόλι-Αλυσίδα Lotus Style Ατσάλι LS1554/2/1

Sector 2030 Green-Black Men's Watch R3253161041

Αποκτήστε το Sector 2030 Green-Black Men’s Watch R3253161041

 

Αν, πάλι, προτιμάτε ένα αναλογικό ρολόι χειρός, εμείς σας προτείνουμε το μοντέλο 2030 της Sector. Είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με μπρασελέ και έχει καντράν καλυμμένο από ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης. Διαθέτει αδιαβροχοποίηση ως και 10 ATM για χρήση χωρίς φόβο και μέσα στο νερό. Εκτός από την ένδειξη της ώρας, το καντράν αναγράφει και την ημερομηνία.

 

Δείτε και αυτό: διπλό μενταγιόν για το άλλο μισό

Μήπως τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με το άλλο σας μισό; Εμείς το πιστεύουμε, για αυτό και από τα δώρα για ζευγάρια της συλλογής μας επιλέξαμε το συγκεκριμένο. Πρόκειται για ένα διπλό μενταγιόν-καρδιά, έτοιμο να φορεθεί και από τους δύο. Είναι φτιαγμένο από δίχρωμο χρυσό 14 καρατιών και διπλής όψης. Μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά με χρυσή αλυσίδα.

Μενταγιόν Άλλο Μισό Κίτρινος Και Ροζ Χρυσός Διπλής Όψης 14Κ 003212 Jewelor

Αποκτήστε το Μενταγιόν-Άλλο Μισό Κίτρινος Και Ροζ Χρυσός Διπλής Όψης 14Κ.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

 

Παιδικά κοσμήματα

Τα παιδικά κοσμήματα μπορούν κι αυτά να γίνουν όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά, ειδικά όταν δωρίζονται από κάποιο σημαντικό συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο.

Η πρώτη μας πρόταση σε δώρα Χριστουγέννων για παιδιά είναι αυτά τα καρφωτά σκουλαρίκια για κορίτσια σε σχήμα φιογκάκι. Είναι φτιαγμένα από γυαλιστερό χρυσό 14 καρατιών και σμάλτο σε εντυπωσιακό κόκκινο. Είμαστε σίγουροι ότι η μικρή σας θα τα λατρέψει!

Η δεύτερη πρόταση, πάλι για κορίτσια, είναι ενα χρυσό βραχιόλι αλυσίδα 14 καρατιών διακοσμημένο με διάφορα στοιχεία της φύσης αλλά και ένα ματάκι. Τα στοιχεία είναι φτιαγμένα από ροζ σμάλτο. Ένα ιδανικό δώρο για να έχει τύχη όλη τη χρονιά.

Σκουλαρίκια-Φιογκάκια Χρυσά Με Σμάλτο 14Κ

Αποκτήστε τα Σκουλαρίκια-Φιογκάκια Χρυσά Με Σμάλτο 14Κ

Αποκτήστε το Βραχιόλι-Αλυσίδα Με Πεταλούδα, Λουλούδι Και Ματάκι Χρυσό Με Σμάλτο

 

Ρολόγια χειρός παιδικά Disney-Star Wars

Οι μικροί μας φίλοι περιμένουν και αυτοί με αγωνία το δικό τους δώρο! Για αυτούς ετοιμάσαμε τρία παιδικά ρολόγια της AM:PM με τους αγαπημένους τους ήρωες της Disney!

Στο πρώτο μάς κρατά παρέα ο Κεραυνός Μακουίν από τις ταινίες Αυτοκίνητα. Στο δεύτερο η Άννα και η Έλσα από το Frozen. Το τρίτο παιδικό ρολόι έχει κάτι από το εντυπωσιακό σύμπαν του Star Wars.

Και τα τρία ρολόγια έχουν λουράκι από καουτσούκ και κούμπωμα. Έχουν αδιαβροχοποίηση 5 ATM, οπότε τα παιδιά μπορούν να πλύνουν άφοβα τα χέρια τους φορώντας τα.

AM PM Disney Red Rubber Strap Kids' Watch DP186 K476

Αποκτήστε το AM:PM Disney Red Rubber Strap Kids’ Watch DP186-K476

AM PM Disney Frozen Light Blue Rubber Strap Kids Watch DP186 K465

Αποκτήστε το AM:PM Disney Frozen Light Blue Rubber Strap Kids Watch DP186-K465

AM:PM Star Wars Black Rubber Strap Kids' Watch SP183-U440

Αποκτήστε το AM:PM Star Wars Black Rubber Strap Kids’ Watch SP183-U440

Χριστουγεννιάτικα δώρα στην πόρτα σας από το Jewelor

(Και) αυτές τις γιορτές χαρίζουμε χαρά στην πόρτα σας. Αρκεί ένα τηλεφώνημα ή μία παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Jewelor. Κάντε τις αγορές σας άμεσα και προσφέρετε ευχάριστες εκπλήξεις σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, φέτος που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ