Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Ρολόγια Nowley

Ποιος είπε ότι η ισπανική ωρολογοποιία μπορεί να περηφανεύεται μόνο για την ιστορική Festina; Υπάρχουν και άλλες εταιρείες οι οποίες, έχοντας καταγωγή από την πανέμορφη μεσογειακή χώρα, κατάφεραν να απλωθούν σε ολόκληρο τον κόσμο και να εδραιώσουν την παρουσία τους. Μία από αυτές είναι η Nowley.

Η Nowley ιδρύθηκε το 1954 στη Βαρκελώνη. Αρχικά ήταν μία οικογενειακή επιχείρηση, το μέγεθος της οποίας ελάχιστα θύμιζε τη σημερινή κραταιά πολυεθνική. Οι ιδρυτές της κατασκεύαζαν χειροποίητες κάσες, κρύσταλλα και άλλα εξαρτήματα για ρολόγια. Η ανακάλυψη των ρολογιών χαλαζία (Quartz) από τη Seiko έφερε μία νέα εποχή στη Nowley, όπως και στην ωρολογοποιία γενικότερα. Είχε έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα. Η ισπανική εταιρεία επένδυσε στη νέα τεχνολογία, άφησε πίσω της τους παραδοσιακούς μηχανισμούς και μπήκε δυναμικά στη νέα αγορά.

Εκτός από την κατασκευή έδωσε μεγάλη έμφαση και στο κομμάτι των επισκευών και των diagnostics. Έτσι, κατέληξε να παρέχει πολύτιμη τεχνογνωσία στους ανταγωνιστές της. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι το τμήμα service της κατατάσσεται στα πιο εξελιγμένα και καταρτισμένα παγκοσμίως.

Οι κολεξιόν της Nowley περιλαμβάνουν όλα σχεδόν τα στυλ που θα αναζητήσουν οι σύγχρονοι άντρες και γυναίκες σε ένα ρολόι. Vintage, navy, racing, classic. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που προσφέρονται στον καταναλωτή. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μερικά από τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα ρολόγια χειρός αυτής της εταιρείας. Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές αμέσως παραπάνω. Καλές αγορές.